Bansko Bulgarije

Bansko, Bulgarije; Nieuwe hotspot voor digital nomads? 

Is het niet Portugal, dan is het wel Mexico of in dit geval Bulgarije waar digital nomads zich vertoeven

Bulgarije lijkt de nieuwste hotspot te zijn voor digital nomads. Bansko, een klein plaatsje zo’n twee uur rijden van Sofia wordt heeft ongeveer de meeste co-working spaces per inwoner. 

Bansko ligt in de bergen van Bulgarije en heeft maar 9000 inwoners. Desondanks is het wel een populaire bestemming voor toeristen. Dit komt vooral door de skipistes gelegen in het dorpje. 

Een paar jaar geleden werd een co-working opgericht door een Duitse software ontwikkelaar. Nu zijn er meer dan 6 coworkings in het kleine dorpje met 9000 inwoners. Daarnaast heeft Bansko ook een digital nomad festival, dat ieder jaar wordt gehouden van eind juni tot begin juli.

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *