Disney eist terugkeer werknemers

Disney eist terugkeer naar kantoor voor minstens 4 dagen per week

"CEO Bob Iger van Disney eist dat medewerkers vanaf maart minstens 4 dagen per week terugkeren naar kantoor, ondanks de voordelen van thuiswerken die onderzoek suggereert"

Hoewel onderzoek suggereert dat thuiswerken leidt tot meer vertrouwen, verbeterde communicatie en prestaties, zijn sommige leiders van grote bedrijven het hier niet mee eens. Voor velen komen ideeën tot stand wanneer mensen in dezelfde ruimte zijn, en productiviteit neemt ook toe wanneer werknemers in een omgeving werken die lijkt op een kantoor.

Disney verandert zijn beleid voor thuiswerken. Bob Iger, de CEO van Disney, heeft maandag aan zijn medewerkers laten weten dat ze vanaf 1 maart minimaal 4 dagen per week op kantoor moeten zijn. Hij citeerde de voordelen van samenwerking, verbinding en creativiteit die alleen mogelijk zijn door fysiek samen te zijn.

Bron: www.thinkremote.com

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *