Freelancen & Remote Werk

Alles wat je moet weten over Freelancen & Remote Werken als een digital nomad! Vind jouw droombaan!

Wat zijn 307 redirects? Alles wat jij moet weten!

307 Redirects: Alles wat je moet weten 

Als website-eigenaar wil je ervoor zorgen dat gebruikers snel en eenvoudig toegang hebben tot de informatie die ze zoeken. Een van de manieren om dit te bereiken is door het gebruik van redirects zoals een 301, 302 of een 307. Wat is een 307 redirect en waarom zou je deze specifieke soort redirect moeten gebruiken?
Read More
Long tail zoekwoorden het geheim van succesvolle SEO

Long tail zoekwoorden: Het geheim van succesvolle SEO

Als je van SEO hebt gehoord, dan heb je vast wel eens van keywords of zoekwoorden gehoord. Maar heb je ook van long tail zoekwoorden gehoord? In dit artikel bespreken we precies wat long tail keywords inhouden en waarom deze zoekwoorden je kunnen helpen met SEO.
Read More
Een digital nomad die achter haar laptop is aan het werken

Beste beroepen voor digital nomaden

Je hebt vast al eens van de term digital nomad gehoord. Een digital nomad is iemand die vanuit huis werkt, en zodoende dus kan reizen wanneer hij of zij dat wilt. Als je nou zelf ook graag een digital nomad wilt worden dan moet je natuurlijk weten welke banen daar het beste bij passen.
Read More
Wat is een landing page

Wat is een landing page?

Een landing page is een specifieke webpagina die is ontworpen om bezoekers te converteren tot klanten of leads. Het is een cruciale component van jouw online marketingstrategie en kan het verschil maken tussen succes en falen.
Read More
Hoe maak je een goede CV in slechts een paar stappen

Hoe maak je een goede CV in slechts een paar stappen

Een overtuigend CV is essentieel voor het vinden van de juiste baan. Het is de eerste kans om jouw sterkste punten en ervaringen te laten zien aan een werkgever. Zorg dat je CV opvalt door de juiste informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier te vermelden.
Read More
De Pomodoro-techniek: Verhoog je productiviteit 

De Pomodoro-techniek: Verhoog je productiviteit 

De Pomodoro-techniek is een effectieve manier om je tijd te beheren en je productiviteit te verhogen. Het helpt je bij het opdelen van je werk in korte, geconcentreerde sessies van 25 minuten. Hierdoor voorkom je dat je snel afgeleid raakt en je werk efficiënter afrondt.
Read More