Bloggen voor Nomadleven

Gastblogger(s) Gezocht voor 2023!

Spread the love

Gastblogger Gezocht! Ook in 2023!

Gastbloggers gezocht. Ook in 2023 zoek ik naar gastbloggers. Ik wil www.nomadleven.nl laten groeien tot de grootste website wat betreft leven als een digitale nomade. Hiervoor heb ik jullie hulp nodig. Aangezien ik zelf nog een andere baan heb als freelancer in SEO & content writing, kan ik dit helaas niet alleen. Graag zou ik veel meer content op deze website hebben, om veel handige tips en tricks voor het leven als digital nomad te delen. 

Voor welke categorieën ben ik op zoek naar gastbloggers? 

Voor nomadleven.nl ben ik op zoek naar gastbloggers over de volgende onderwerpen; Reizen, lifestyle, online ondernemen, freelancen & remote werken en (software) reviews. Je kan dus eigenlijk over van alles schrijven voor nomadleven.nl en het hoeft niet altijd over het leven als een digital nomad te gaan. Al zou ik dat wel op prijs stellen. 

Voor dit blog ben ik nu vooral op zoek naar schrijvers voor nieuwe content https://nomadleven.nl/online-marketing-termen/. Al de termen in deze blog hebben kortere blog posts nodig. Daarnaast zal ik ook voor de andere categorieën nieuwe cornerstone content maken dat weer moet worden opgedeeld in kleinere blogs. 

Ben je de gastblogger die ik zoek maar schrijf je liever over andere onderwerpen? Ik zie deze blogs dan natuurlijk ook maar al te graag tegemoet. Het hierboven genoemde artikel heeft op dit moment nou eenmaal de hoogste prioriteit. Hoe dan ook, zend alsjeblieft ook artikelen in de andere categorieën in. 

Gastblogger gezocht: Hoeveel woorden moeten er in een gastblog staan? 

Dit ligt eraan. Het is vooral belangrijk dat jouw content informatief is. Dat lezers van Nomadleven er iets aan hebben en dat het makkelijk te lezen is. Daarnaast zou het ook fijn zijn als het met korte zinnen kan worden geschreven. Het liefst minder dan 20 woorden per zin. 

Zijn er andere voorwaarden voor gastbloggers die ik zoek?

Ja, er zijn een paar voorwaarden verbonden aan gastbloggen voor Nomadleven; 

  • Unieke content.
  • Geen schaamteloze zelfpromotie.
  • Het moet in korte, en duidelijke zinnen worden geschreven.
  • Je hebt de rechten van de foto’s die je meelevert. Heb je dit niet? Geen probleem, dan zet ik zelf foto’s bij de content van de gastblogs. 
  • Het liefst content van minimaal 300 woorden.
  • Geen AI content, ik weet hoe AI content er uit ziet en heb ook tools om dit te kunnen herkennen.
  • Jouw blog moet realistisch zijn, als je dus een “how-to” artikel schrijft moet dit kloppen. 
  • Er is geen limiet aan het aantal gastblogs dat je voor mij kan schrijven. 
  • Backlinks naar jouw eigen website of artikel moeten logisch zijn. Ik heb geen probleem met backlinks maar ze moeten wel kloppen in jouw gastblog. 

Gastbloggers gezocht; Waarom schrijven voor nomadleven? 

Op dit moment kan ik niet veel bieden aan gastbloggers. Dit blog is redelijk nieuw, ongeveer 2 maanden oud. Ik kan wel de volgende dingen bieden aan gastbloggers voor nomadleven.nl: 

Een backlink naar jouw eigen website voor gastbloggers 

Je kan jouw gastblog schrijven met daarin backlinks naar jouw eigen website/product/dienst of wat dan ook. Mijn DA is op dit moment 19, en er wordt flink geïnvesteerd om dit omhoog te krijgen. Zie hier mijn Domein Autoriteit volgens Ahrefs.com op het moment: 

Gastbloggers gezocht in 2023!

Opbouwen van jouw portfolio

De gastbloggers die ik zoek krijgen hun eigen profiel. Hiermee kun je dus een portfolio opbouwen. Dit is weer handig als je schrijver, blogger of content writer wilt worden. Je kan jouw portfolio aan potentiële werkgevers of opdrachtgevers laten zien. 

Extra werk 

Ik kan op dit moment nog geen geld aanbieden aan gastbloggers voor nomadleven.nl. Wat ik wel aan kan bieden is het schrijven van content voor mijn opdrachtgevers. Ik werk zelf via het platform upwork.com waar ik vaak (te) veel werk op heb. Ik kan jou dus blogs voor mij laten schrijven. Als er iemand ook nog erg goed is in SEO, kunnen we daar ook nog naar kijken. 

Hulp & advies

Aangezien ik dus als freelancer in content writing en SEO, het redelijk goed doe, kan ik je ook advies geven. Dit advies zal dan op het gebied van content schrijven en SEO zijn. Ik heb met een aantal hele mooie opdrachtgevers mogen samenwerken; 

Questback (SaaS bedrijf dat meer dan 40 miljoen in investeringen heeft opgehaald) 

WattSense (IoT oplossing, gekocht door Siemens) 

Vertellis ($15 miljoen per jaar eCommerce) 

Comparebear.co.nz (Een van Nieuw Zeeland’s grootste vergelijkingswebsites) 

Glimp.co.nz (Ook een van Nieuw Zeeland’s grootste vergelijkingswebsites) 

Link Juice Club (Grote content opdrachtgever op het gebied van linkbuilding) 

Bite Media BV (content opdrachtgever) 

En nog veel meer bedrijven. Hierbij de link naar mijn Upwork profiel zodat je ook echt kan zien dat ik het druk heb, en dat het uithelpen met mijn opdrachten een serieuze optie is; 

https://www.upwork.com/freelancers/~013163eb8fe1bf4315

Gastbloggers gezocht: Wat nu? 

Nu weet je dus alles over de gastbloggers waar ik naar op zoek ben. Je weet ook waarom er gastbloggers gezocht worden voor Nomadleven. Denk je dat je mij kan helpen van Nomadleven het #1 platform voor Nederlandse en Belgische nomaden te maken? Stuur me dan een berichtje via https://nomadleven.nl/contact/, stuur een mailtje naar contact@test.local of whatsapp mij op het volgende nummer; +525543466007. 

Ben jij die gastblogger naar wie ik op zoek ben? Dan kan je ook jouw artikel direct naar het emailadres hierboven sturen. Zet de titel van jouw gastblog in de bestandsnaam, en zet “gastblog nomadleven” als onderwerp van de mail.


Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *