Kerstcadeaus voor mannen 
Lifestyle

Kerstcadeaus voor mannen 

Spread the love

29 Kerstcadeaus voor mannen 

Kerstcadeaus voor mannen. Je bent op zoek naar een cadeautje voor Kerst. Niet voor jezelf maar voor die man in jouw leven. Dan wil je natuurlijk ervoor zorgen dat dat cadeau voor die man perfect is. Kerst is immers een tijd die je met de belangrijkste personen in jouw leven wilt doorbrengen. Je wilt dat jouw Kerst met je man speciaal is, dus wil je hem een mooi cadeau geven. Maar wat koop je nou eigenlijk voor een man? Geen zorgen, dit zijn de 29 leukste kerstcadeaus voor mannen. 

Leuke kerstcadeaus voor mannen 

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat het kerstcadeau voor mannen leuk is. Er is alleen een probleem, je bent helemaal uit ideeën voor kerstcadeaus voor mannen.  Geen zorgen dit zijn de leukste kerstcadeaus voor mannen die ik kon vinden op het web. 

Leuke kerstcadeaus voor mannen 

1. Philips Scheerapparaat 

Je kan natuurlijk niet misgaan met een mooi scheerapparaat van Philips. Ieder man kan wel een scheerapparaat gebruiken, dus als kerstcadeau is dit echt top.2. Philips Koffiezetapparaat

Ja, ik weet het. Philips maakt gewoon de beste kerstcadeaus voor mannen. Ze maken niet alleen fantastische scheerapparaten maar de koffiezetapparaten mogen er zeker ook zijn. Zeg nou, eerlijk; Wie houdt er nou niet van koffie?!


3. Laptop Hoes

Voor de man die van zijn werk houdt, en er ook nog eens goed uit wilt zien. Daarvoor kun je deze mooie laptop hoes voor Kerst kopen. Een fantastisch en ook nog eens stijlvol cadeau.4. Kobo E-ReaderIs de man in jouw leven vaak onderweg, voor werk of wat dan ook? Houdt hij ook van lezen? Dan is de Kobo E-Reader het prefecte cadeau voor Kerst voor hem!5. Brouw set

Welke man houdt er nou niet van een biertje? Vooral tijdens Kerst met de schoonfamilie, is een glas bier niet verkeerd. Met deze brouwset, kan jouw man zelf voor Kerst een biertje maken. Iedereen blij!


6. Lekker Makkelijk Kookboek voor Mannen

Wil je jouw man een subtiele hint geven voor Kerst? Dat kan! Met dit kookboek kan jouw man binnenkort heerlijke maar makkelijke recepten maken voor jou. 

7. Pasjeshouder voor mannen 

Raakt jouw man ook altijd al zijn pasjes kwijt? Dat kan je hem een mooie leren pasjeshouder voor Kerst geven. Het ideale cadeau voor die man die zelfs zijn hoofd nog zou vergeten, als het niet vastzat. 

8. Barbecue accessoires

Staat jouw man meteen buiten bij het eerste zonnetje van het jaar? Geef hem dan deze prachtige barbecueaccesoire kit cadeau voor Kerst. 

9. Thermosfles 


Gaan jullie wel eens wandelen? Dan kan je jouw man deze prachtige thermosfles als kerstcadeau geven. Hij is niet alleen handig maar heeft ook een prachtig design.Originele kerstcadeaus voor mannen 

Je wilt natuurlijk iets geven voor Kerst aan je man dat speciaal is, je wilt iets origineels kunnen geven. Ik heb hier een lijstje gemaakt van originele kerstcadeaus voor mannen. 

originele kerstcadeaus voor mannen

10. Leren schort en Leren handschoenen

Is jouw man een baas in de keuken? Dan kan je niet misgaan met deze prachtige leren schort en handschoenen voor Kerst.


11. Warmtedeken 

Het is natuurlijk koud tijdens Kerst en de maanden erna, en met de gasprijzen die omhoog schieten, kun je jouw man een fantastisch warmtedeken voor Kerst cadeau geven. 


12. Microfoon (podcasten of streamen)

Is jouw man een fanatiek gamer? Of wilt hij al heel lang zijn eigen podcast beginnen? Geef hem dan deze prachtige microfoon cadeau voor Kerst.


13. Koffie Kerst pakket


Houdt jouw man van koffie? Dan kan je niet niet misgaan met dit koffie kerstpakket voor mannen.14.Filmpakket van Pathé

Houden jullie wel van een filmpje kijken thuis? Dan kan je met het filmpakket van Pathé een fantastisch en origineel kerstcadeau geven.
Goedkope kerstcadeaus voor mannen 

Het kan zijn dat jullie Kerst niet zo uitbundig vieren. Of dat jullie zuinig zijn op jullie geld. Dat valt zeer te begrijpen met de inflatie. Dit zijn een paar leuke kerstcadeaus voor mannen onder de 20 euro.

goedkope kerstcadeaus voor mannen 

15. Messen set

Ja, deze prachtige messenset is een fantastisch kerstcadeau voor mannen, en het kost minder dan 20 euro.16. Guess parfum met hoge korting voor mannen 

Deze Guess parfum kost normaal gesproken meer dan 40 euro. Speciaal voor Kerst is de parfum afgeprijsd en kost hij nog maar 16 euro. Het perfecte goedkope kerstcadeau voor mannen.17. Hamburger pers

Welke man houdt er niet van een hamburger op z’n tijd? Met deze pers kun jouw man zelf de lekkerste hamburgers maken. Een ideaal cadeau voor de man voor Kerst.


Romantische kerstcadeaus voor mannen 

Romantische kerstcadeaus voor mannen 

18. Weekendje weg in Nederland

Je kan natuurlijk altijd een weekendje weg cadeau geven. Wat is er nu romantischer dan samen in een hotel in een andere stad te zijn. Dat kan ook gewoon in Nederland. Een weekendje weg, is een mooi romantisch kerstcadeau voor mannen. 

Booking.com19. Romantische stedentrip buitenland als kerstcadeau voor hem

Ja, ik weet het. Dit is natuurlijk een beetje vals spelen. Wil je nou echt all out gaan, dan kan je natuurlijk ook een mooie stedentrip naar het buitenland plannen. Dat is pas echt een romantisch kerstcadeau voor hem.

Booking.com20. Een romantisch diner 

Wat is er nu romantischer dan een diner als kerstcadeau. Trek jullie mooiste kleren aan en ga lekker ergens genieten van een mooi uitzicht terwijl jullie lekker eten. Het is wel leuk om dit in de vorm van een cadeaubon te doen. Zo kan hij kiezen waar jullie lekker kunnen gaan eten.Luxe kerstcadeaus voor mannen

Je wilt jouw man echt verwennen deze kerst? Dan kan natuurlijk. Maar hoe dan? Dit zijn de beste luxe kerstcadeaus voor mannen. 

luxe kerstcadeaus voor mannen 

21. Whiskey Set

Deze prachtige whiskey set met karaf, is een fantastisch kerstcadeau voor de luxueze man.
22. Ergonomische bureaustoel

Met al dat thuiswerken wil je jouw man misschien wel een luxe bureaustoel geven als cadeautje voor kerst. Deze is ook nog eens ergonomisch zodat hij minder snel rugklachten krijgt.23. Luxe beamer

Wil je nou echt indruk maken op jouw man deze kerst, geef hem dan deze luxe beamer cadeau. Je bespaart ook nog eens geld, aangezien je geen bioscooptickets meer nodig hebt.24. Sonos

De Sonos heeft niet alleen een prachtig design, het is ook nog een hele goede speaker. Het perfecte luxe kerstcadeau voor mannen.
25. Apple Airtag

Jouw man een fan van Apple? Dan moet je hem natuurlijk de luxe Apple airtags cadeau geven voor Kerst. Deze zullen sowieso in de smaak vallen.26. Apple SmartwatchNog een voor de Apple fan in jouw huis. Deze Apple smartwatch is natuurlijk het ideale luxe cadeau voor jouw man tijdens Kerst.Grappige kerstcadeaus voor mannen 

Soms wil je ook een grappig kerstcadeau voor mannen geven. Dit zijn 3 grappige kerstcadeaus voor mannen.

Grappige kerstcadeaus voor mannen


27. BiergordelDeze biergordel is natuurlijk het perfecte grappige cadeau voor Kerst. Vooral als jouw man wel van een biertje houdt.
28. Superdad Sokken

Is de man in jouw leven ook nog vader? Dan moet je hem deze grappige superdad sokken cadeau geven!
29. Bier Bad set

Nog een voor de man die wel eens van een biertje houdt. Met deze badset, kan jouw man zich goed verzorgen en de flesjes lijken ook nog eens op flesjes bier.
Waarom is cadeaus geven belangrijk? 

Een goed kerstcadeau geven aan mannen is natuulijk fantastisch. Een leuk cadeau kan hij veel plezier aan hebben. Daarnaast kan je de man in jouw leven ook iets persoonlijks geven. Dit laat zien dat je er echt over hebt nagedacht. Daarom is kerstcadeaus geven – ook voor mannen – zo belangrijk! 

Wat kan je nog meer geven?

Cadeautjes hoeven natuurlijk niet altijd fysiek te zijn. Je kan ook gewoon een leuk avondje inplannen waar je leuke vragen aan je vriend of man stelt. Doe dit samen met een lekker diner, en je zult een Kerst hebben die je nooit meer zult vergeten.Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *