leuke scheurkalenders
Lifestyle,  Reviews

Leuke scheurkalenders 

Spread the love

10 Leuke scheurkalenders voor 2023 

Leuke scheurkalenders. Wie wilt het nou niet? Zo’n mooie scheurkalender. Of je ze nou in op je bureau, op je slaapkamer of zelfs op je toilet hangt. Iedereen wilt wel graag een leuke scheurkalender in huis hebben hangen. Het is alweer bijna 2023, dus het is tijd voor een nieuwe scheurkalender! Wat zijn nou de leukste scheurkalenders? Ik keek het voor je na!

10 Leuke scheurkalenders voor 2023 

Wat is een scheurkalender? 

De naam zegt het eigenlijk al. Een scheurkalender is een kalender die je moet scheuren. Vaak staan er citaten op elke pagina van de scheurkalender die je afscheurt. Tegenwoordig – met al die leuke scheurkalenders – zijn er scheurkalenders die veel meer functies hebben. Zo heb je scheurkalenders met QR-codes die naar leuke content linken. Er zijn ook veel scheurkalenders die je helpen met jouw mindset. Daar heb je pas echt iets aan. 

wat is een scheurkalender?

Dit zijn de 10 leukste scheurkalenders voor 2023

1. OmDenken scheurkalender

Wie heeft er nou nog niet van gehoord? Het ontzettend populaire merk OmDenken heeft een fantastische scheurkalender. De plaatjes in de leuke scheurkalender van OmDenken laten je nadenken over iets of kunnen jou laten lachen. Een perfect cadeau voor deze Kerst dus!

Omdenken scheurkalender

2. National Geographic scheurkalender

Heb je liever een scheurkalender met als thema reizen? Dan ben je natuurlijk bij national geographic aan het juiste adres. Of moet ik zeggen aan de juiste 365 adressen? De kalender neemt je namelijk mee op reis naar 365 verschillende plekken.

national geographic scheurkalender

3. Voor Positiviteit 2023 


Je raadt het al. De voor positiviteit scheurkalender 2023, zorgt voor meer positiviteit in jouw leven. Elke dag kan je een nieuwe positieve spreuk lezen. Een fantastische kalender om voor Kerst als cadeau te geven dus. 

voor positiviteit scheurkalender

4. Make that the Cat Wise scheurkalender 


Wil je een grappige scheurkalender voor 2023? Dan moet je echt voor “Make that the cat wise” gaan. Make that the cat wise, staat boordevol met steenkolen Engels uitspraken. Een echte aanrader voor wie een leuke en grappige scheurkalender wilt hebben voor Kerst. 

5. #Darum! scheurkalender 


Deze prachtige en stijlvolle scheurkalender is een prachtige gift voor Kerst. De scheurkalender is niet alleen grappig. Hij is ook nog eens erg stijlvol. 

darum scheurkalender

6. Formule 1 scheurkalender 

Ja, deze scheurkalender is er natuurlijk voor de echte race fanaat. Met de F1 scheurkalender heeft de racefan in jouw huis elke dag iets leuks te doen. De scheurkalender heeft elke dag iets nieuws leuks over f1 te vermelden. Als je een Max of F1 fan in huis hebt, is dit de juiste scheurkalender. 

7. Loesje scheurkalender 

Wie kent het niet? Loesje, is natuurlijk het bedrijf achter die zó bekende citaten. Dus als iemand je via WhatsApp wel eens een Loesje doorstuurt. Dan weet je dat je deze Loesje scheurkalender voor 2023 wel moet kopen. Het staat vol met grappige en inspirerende teksten. 

Loesje scheurkalender 2023

8. Moon calendar 2023 

Deze scheurkalender is meer voor de spirituele mensen onder ons. De Moon scheurkalender is namelijk een fantastische scheurkalender waar bij je ziet hoe de maan precies staat. Je zult er achter komen dat dit op nog vele andere dingen invloed heeft! 

Moon calendar 2023

9. Happinez scheurkalender 2023

We kunnen de scheurkalender van Happinez natuurlijk niet vergeten op dit lijstje. Deze kalender staat vol met citaten van goeroe’s, meesters en denkers. Fantastisch dus als je op spirituele reis wilt gaan. 

10. 2023 Zeurkalender 

De naam klinkt dan misschien niet heel positief maar dit is een fantastische scheurkalender voor 2023. De zeurkalender is een scheurkalender met iedere dag een cartoon van Peter van Straaten.  

Zeurkalender 2023

Leuke scheurkalender alternatieven

Als je liever geen scheurkalender wilt geven maar wel iets wat daar op lijkt, dan kan je bijvoorbeeld een mooi dagboek geven. Een prachtige agenda zal ook veel mensen doen verblijden. Ben je op zoek naar een cadeau voor je vriendin? Dan kan je dat vinden in dit blog.

Leuke scheurkalender alternatieven

Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *