Lifestyle

Blogs over overige onderwerpen. Denk hierbij aan Liefde, Mindfulness, Psychologie, Sport, Fashion en nog veel meer!

De Pomodoro-techniek: Verhoog je productiviteit 

De Pomodoro-techniek: Verhoog je productiviteit 

De Pomodoro-techniek is een effectieve manier om je tijd te beheren en je productiviteit te verhogen. Het helpt je bij het opdelen van je werk in korte, geconcentreerde sessies van 25 minuten. Hierdoor voorkom je dat je snel afgeleid raakt en je werk efficiënter afrondt.
Read More
Nieuws: Nieuwe aanvragen voor Digital Nomad Visum in Portugal

Nieuws: Nieuwe aanvragen voor Digital Nomad Visum in Portugal

"Portugal ontving meer dan 200 aanvragen voor een digital nomad visum in tweeënhalve maand. Het Portugese visum is een van de populairste onder remote werkers en digital nomads. In de afgelopen jaren is het land een dynamische hub geworden met verschillende digital nomad villages en initiatieven."
Read More
Hoe blijf je fit tijdens je vakantie met deze tips en tricks

Fit blijven tijdens vakantie: onze tips en tricks

"Fit blijven tijdens vakantie: in dit blog delen we onze top tips voor het behouden van je fitnessroutine en het maken van gezonde keuzes tijdens je vrije tijd. We geven ook informatie over het keto-dieet als een optie om je doelen te behalen."
Read More
Vragen voor je crush

57 Vragen om te Stellen aan je Crush

Bekijk onze lijst met vragen om te stellen aan je crush en leer hem of haar beter kennen. Van diepe gesprekken tot leuke weetjes, we hebben vragen voor iedereen. Ontdek wat je crush leuk vindt en begin het gesprek met deze vragenlijst voor je crush.
Read More

De opkomst van de digital nomad

Een digitale nomade is iemand die zijn of haar werk doet via internet en daarbij de vrijheid heeft om te reizen en te wonen waar hij of zij wil. Dit kan zijn als freelancer, ondernemer of werknemer met een flexibel werkarrangement. Een van de grootste voordelen van het leven als digitale nomade is de vrijheid om te reizen en te wonen waar je wilt.
Read More