Nieuws: Nieuwe aanvragen voor Digital Nomad Visum in Portugal

Nieuws: Nieuwe aanvragen voor Digital Nomad Visum in Portugal

"Portugal ontving meer dan 200 aanvragen voor een digital nomad visum in tweeënhalve maand. Het Portugese visum is een van de populairste onder remote werkers en digital nomads. In de afgelopen jaren is het land een dynamische hub geworden met verschillende digital nomad villages en initiatieven."

Portugal ontving meer dan 200 aanvragen voor een digital nomad visum in tweeënhalve maand.

Het Portugese visum is een van de populairste onder remote werkers en digital nomads. In de afgelopen jaren is het land een dynamische hub geworden met verschillende digital nomad villages en initiatieven.

Voor de huidige visumaanvragen ontving de regering meer dan 200 aanvragen in minder dan drie maanden. De meeste aanvragers komen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Brazilië. Het visum kan de eerste stap zijn naar een permanent verblijfsvergunning. Eerst moeten kandidaten zich aanmelden voor een verblijfsvergunning van vijf jaar. Daarna kunnen ze zich aanmelden voor een vergunning van tien jaar en de kans om deze te vernieuwen.

Onder de eisen is een bruto salaris van meer dan 3.000 € per maand. Omdat remote werken steeds populairder wordt, kunnen steeds meer mensen zich aanmelden voor deze initiatieven. Bovendien biedt Portugal tal van belastingvoordelen, wat bijdraagt aan zijn populariteit.

Het hoge aantal aanvragen voor digital nomad visum toont aan dat er een groeiende trend is naar een flexibele levensstijl.

Bron: www.thinkremote.com

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *