Reizen

Alles over reizen. Vindt de volgende bestemming voor jouw vakantie!

Een digital nomad die achter haar laptop is aan het werken

Beste beroepen voor digital nomaden

Je hebt vast al eens van de term digital nomad gehoord. Een digital nomad is iemand die vanuit huis werkt, en zodoende dus kan reizen wanneer hij of zij dat wilt. Als je nou zelf ook graag een digital nomad wilt worden dan moet je natuurlijk weten welke banen daar het beste bij passen.
Read More
Top 5 Bezienswaardigheden Ljubljana 

Top 5 Bezienswaardigheden Ljubljana 

Ljubljana de hoofdstad van Slovenië, en de hoofdstad met de moeilijkste naam in de Europese Unie. Gelukkig is Ljubljana meer dan alleen een moeilijke naam. Het is een van de mooiste steden van Europa, in een van de mooiste landen van Europa.
Read More
Hostel of Hotel: Wat is de beste keuze voor jou?

Hostel of Hotel? Wat is de beste keuze voor jou?

Hostel of hotel? Maak de juiste keuze voor jouw reis! Lees verder om te ontdekken wat het beste is voor jouw reis. Hostels zijn vaak goedkoper dan hotels, gericht op groepen en sociale interactie. Hotels bieden meer privacy en luxe. Hostels zijn vaak geschikt voor budgetreizigers, terwijl hotels meer geschikt zijn voor degenen die op zoek zijn naar wat extra comfort en luxe.
Read More
Nieuws: Nieuwe aanvragen voor Digital Nomad Visum in Portugal

Nieuws: Nieuwe aanvragen voor Digital Nomad Visum in Portugal

"Portugal ontving meer dan 200 aanvragen voor een digital nomad visum in tweeënhalve maand. Het Portugese visum is een van de populairste onder remote werkers en digital nomads. In de afgelopen jaren is het land een dynamische hub geworden met verschillende digital nomad villages en initiatieven."
Read More