Remote werken bij de amerikaanse overheid

Remote werkmogelijkheden bij de Amerikaanse overheid: OPM trekt tech-talent aan met verhoogde salarissen

"Ontdek de nieuwe remote werkmogelijkheden bij de Amerikaanse overheid: OPM trekt tech-talent aan met aantrekkelijke salarissen en eenvoudig sollicitatieproces"

Tech-talent aantrekken in de Amerikaanse overheid

De Amerikaanse overheidsdienst voor personeelszaken (OPM) versterkt haar inspanningen om tech-industrie-experts aan te trekken voor de overheidsdienst, ondanks de voortdurende ontslagen bij bedrijven als Microsoft, Amazon en Facebook-moederbedrijf Meta. 

OPM heeft de bedoeling om nieuwe salarisadviezen te geven aan overheidsagentschappen, waardoor ze meer flexibiliteit krijgen om hoger salaris te betalen voor het aannemen van tech-werknemers in de overheid. 

De organisatie hoopt deze hogere salarissen te financieren met geld uit de infrastructuurfinancieringswet van 2021 en de CHIPS-wet van 2022. 

OPM heeft ook de website tech.usajobs.gov opgezet om potentiële werknemers te helpen sollicitaties te doen voor meerdere functies binnen de overheid en heeft het ook gemakkelijker gemaakt om overheidsfuncties te identificeren die mogelijkheden bieden voor thuiswerken en telewerken, wat de afgelopen twee fiscale jaren met ongeveer 50% is toegenomen.

Bron; www.thinkremote.com

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *