5 beste software voor kleine bedrijven 2022
Online Ondernemen,  Reviews

De 5 beste software voor kleine bedrijven in 2022 

Spread the love

De 5 beste software voor kleine bedrijven in 2022 (op een budget) 

De 5 beste software voor online bedrijven! Een bedrijf beginnen kan lastig zijn. Vooral als je niet zo veel ervaring hebt. Gelukkig is er tegenwoordig het internet. Je kan online veel informatie vinden over het beginnen van je eigen (online) bedrijf. Beter nog, je kan zelfs veel informatie vinden over het groeien van je online bedrijf. Zo ook in dit artikel. Na jaren ervaring in online marketing, en het groeien van eCommerce en start-ups, zijn dit naar mijn mening de beste tools om jouw online bedrijf te laten groeien. 

de 5 beste software voor kleine bedrijven in 2022 (op een budget

Geen zin om het hele artikel te lezen? Geen probleem, ik snap dat je misschien weinig tijd hebt als je een online business bent aan het bouwen. In deze video staan de 5 beste software op een rijtje! 

1. Copy AI

Deze software staat voor een goede reden op nummer een. Het scheelt zo veel tijd om een software zoals copy.ai te gebruiken! Niet alleen helpt het met het sneller schrijven van blog posts. Je kan me copy.ai nog veel meer! Denk aan het schrijven van een landing page, of het schrijven van een advertentie. Als jij met jouw bedrijf veel tijd en geld wilt besparen, en toch veel content wilt schrijven. Dan is copy.ai waarschijnlijk het beste product voor jou! Lees meer over copy.ai in deze review!

2. Mangools


SEO, zou wel eens een van de lastigste onderdelen van digital marketing kunnen zijn! Vooral voor iemand die net begint met leren over digital marketing. Kort uitgelegd; SEO is het makkelijk vindbaar maken van jouw content in zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor krijg je meer bezoekers op jouw website die daarna hopelijk converteren tot betalende klanten. Weet je eenmaal wat SEO is, dan weet je ook hoe duur en ouderwets sommige SEO software zijn. Mangools is dat niet! Mangools is een SEO software met een prachtig design dat eenvoudig te begrijpen is. Wil je meer weten over Mangools? Lees dan deze review

3. Mailerlite

Jouw bedrijf moet natuurlijk aan een vorm van email marketing doen. Emailmarketing is namelijk een van de hoogst converterende vormen van digitale marketing. Het kan alleen lastig zijn om een mooie email marketing campagne op te zetten die ook nog eens opvalt voor jouw klanten. Met Mailerlite kan je prachtige emails maken die ook nog eens in het oog springen van jouw klanten. Dit Litouwse bedrijf helpt je met alles rondom email marketing. Dat is nog niet eens alles, ze hebben ook pas een website bouwer gelanceerd. Het beste van Mailerlite vind ik persoonlijk de focus op design. Zelfs als je nog nooit een logo hebt gemaakt, lijkt het met Mailerlite of je jarenlang hebt gewerkt als een grapisch designer. Daarnaast heeft Mailerlite kan je met Mailerlite ook inzichten krijgen tot bepaalde statistieken. Zodat je precies weet wat je de volgende keer anders kan doen om klanten te behouden! 

Mailerlite

4. Outgrow


Outgrow verwacht je misschien niet meteen op deze lijst. Het kan zijn dat je nog nooit van Outgrow hebt gehoord. Outgrow maakt quizzen, rekenmachientjes, en nog veel meer mogelijk om toe te voegen op je website. Huh, waarom heb je dat nodig? Op deze manier krijg je natuurlijk veel meer leads. Zeg nou eerlijk; Wil je liever een leuke quiz spelen om te weten wat je nodig hebt of heen en weer gaan via de email tot je er uiteindelijk achter komt waar jouw behoeften liggen. Ik weet het antwoord wel. Bedrijven zoals Outgrow kunnen je helpen aan zó veel meer leads! Dit is een van die software die je denkt niet nodig te hebben, totdat je het hebt. Wanneer je een software zoals Outgrow hebt, wil je er nooit meer af! 

5. Pabbly


De beste software zijn vaak de saaiste. Pabbly maakt betalingen mogelijk. Niet zomaar betalingen zoals Mollie en Adyen. Pabbly maakt het mogelijk om alle vormen van jouw betalingen onder een systeem te managen. Denk hierbij aan het managen van jouw affiliates, of het aanbieden van een proefversie van jouw product. Daarnaast kan je heeft Pabbly ook andere producten. Zoals automatiseren met meerdere andere producten zonder dat je daarvoor hoeft te kunnen coderen, en nog veel meer. Het is dus echt een alles in 1 tool. De prijzen zijn ook niet te hoog voor een software waar je zoveel mee kan. Het complete pakket kost namelijk maar $25,- per maand. Een echt koopje dus. Niet gek dus, dat we Pabbly dus hebben toegevoegd aan de beste 5 software voor bedrijven.

Nog meer van de beste software voor kleine bedrijven! 

Ik kan natuurlijk niet alle software voor (kleine) bedrijven op een lijstje zetten. Deze 5 zijn naar mijn mening de beste. Vooral als je het meeste uit jouw geld wilt halen. Is er nog een andere software voor kleine bedrijven die ik ben vergeten en die niet op de lijst staat? Laat dan vooral een reactie achter zodat ik deze later nog kan toevoegen. 

In dit artikel staan affiliate links. Wat houdt dit in?

Wanneer je via een van deze links iets koopt ontvangen wij een kleine commissie. Het product is voor jou niet duurder maar omdat wij je vanuit onze website doorsturen krijgen wij van deze partijen een kleine percentage, als bedankje/reclamevergoeding. Met deze vergoeding kunnen we de website laten draaien en dagelijks voor jou op zoek gaan naar de beste deals etc.


Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *