SafetyWing Review; De verzekering voor Backpackers 
Freelancen & Remote Werk,  Online Ondernemen,  Reizen,  Reviews

SafetyWing Review; De verzekering voor Backpackers 

Spread the love

SafetyWing review, alles wat je moet weten over deze verzekering voor digital nomads en backpackers! 

SafetyWing Review, de verzekering voor backpackers. Het is een van de meest lastige dingen als je hebt besloten om te gaan leven als een digital nomad. Een zorgverzekering. Als je hebt besloten om te reizen terwijl je werkt, heb je een zorgverzekering nodig. Welke zorgverzekering ga je afnemen? Je wilt natuurlijk niet in elk land waar je komt een nieuwe zorgverzekering afsluiten. Dat kan ook helemaal niet. Gelukkig heeft Sondre Rasch, de oprichter van freelance platform SuperSide daar een oplossing op bedacht! Namelijk; SafetyWing. SafetyWing is een verzekering voor digital nomads en backpackers. Je kunt het dan ook overal ter wereld gebruiken.

SafetyWing review, alles wat je moet weten over deze verzekering voor digital nomads en backpackers! 

Wat is SafetyWing; De reisverzekering voor backpackers? 

SafetyWing is dus het eerste medische vangnet voor remote werkers, en remote bedrijven wereldwijd. Het mooie aan SafetyWing is dat je het ook kan aflsuiten als je al in het buitenland bent. Zodat jij altijd en overal een verzekering hebt, en je dus geen zorgen hoeft te maken als je een ongeluk of iets dergelijks hebt. 

Naast een reisverzekering voor backpackers. Voor wie is SafetyWing? 

SafetyWing is natuurlijk vooral voor de digitale nomad. Dat zijn niet de enige soort reizigers die van dit soort ziekteverzekering profijt kunnen hebben. SafetyWing is de beste verzekering voor avonturiers, oprichters van remote bedrijven, voor backpackers en mensen die met dure apparatuur reizen. Denk aan bijvoorbeeld een mooie camera of iets dergelijks. 

Hoe verzeker ik mijn remote werknemers met Safetywing 

Naast dat Safetywing een verzekering is voor digital nomads, kan je met Safetywing ook jouw werknemers verzekeren. Het is dus ook goed als je een bedrijf hebt dat remote mensen aanneemt. Zo kan je dus ook met andere bedrijven concurreren en jouw werknemers een goede zorgverzekering aanbieden. Dat terwijl ze vanuit huis werken over de hele wereld! 

hoe verzeker ik mijn remote werknemers met SafetyWing

Wat wordt er allemaal gedekt met deze backpackersverzekering? 

Met SafetyWing kun je naar bijna elk land reizigen en je hoef je je geen zorgen te maken over jouw medische behoeften. SafetyWing dekt namelijk elk land behalve landen die geraakt zijn door EU, VN, VS, of VK sancties. Daarnaast ben je ook verzekerd tegen Covid-19. Ze hebben zelfs een speciale map op hun website waarmee je kan zien of een land “open” of “dicht” is, in verband met Covid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken met deze reisverzekering voor backpackers. +

Jouw kind is ook gedekt! 

Als je gaat reizen met je kinderen, dan is er ook een kind gedekt per persoon zonder dat je daarvoor hoeft bij te betalen. Er is hier wel een maximaal aantal van 2 kinderen (gratis) per familie. 

Hoeveel kost deze backpackersverzekering? 

SafetyWing is een echt koopje! Vooral vergeleken met andere reisverzekeringen zoals bijvoorbeeld Allianz. SafetyWing kost maar $42 per maand. Als je dus van plan bent om veel te gaan reizen dan is SafetyWing echt een geschikte optie voor jou. 

Eindbeoordeling SafetyWing; De ultieme backpackersverzekering.

Al met al scoort SafetyWing een 9.5/10. Dit is de hoogste beoordeling dat ik tot nu toe heb gegeven (lees mijn andere reviews hier). Dit komt niet alleen omdat het een geweldig product is. Op het moment is SafetyWing gewoon het beste product voor deze doelgroep. Er bestaat geen andere verzekering voor backpackers en digital nomads, die zo goed en toch goedkoop is. 


Spread the love

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *