Waarom Spreekt Frimpong Geen Nederlands?

Waarom Spreekt Frimpong Geen Nederlands?

Ben je benieuwd waarom de jonge rechtsback van het Nederlandse elftal geen Nederlands spreekt? In dit artikel leg ik het aan je uit!

Spreekt Frimpong Geen Nederlands? 

Waarom spreekt Frimpong niet Nederlands? Als je net zoals ik van voetbal houdt, dan kan het zijn dat je je ergert aan hoe Nederland op het WK in Qatar speelt. Laten we eerlijk zijn, het is ontzettend saai om op het moment naar het Nederlands elftal te kijken.

Er zitten heel wat talentvolle spelers, op de bank of zelfs thuis. Tyrell Malacia, Danjuma Groeneveld, Xavi Simons en Jeremie Frimpong. De laatstgenoemde heeft alleen een “openbaar geheim”. Jeremie Frimpong spreekt helemaal geen Nederlands. Waarom spreekt Frimpong geen Nederlands? In dit artikel leg ik dat aan je uit!

Hoe Komt Het Dat Jeremie Frimpong Geen Nederlands Spreekt?

Jeremie Frimpong spreekt geen Nederlands om een hele simpele reden. Hij verhuisde al op zijn 7e naar Engeland. Waar Ziyech en Mazroui zich meer verbonden voelen met Marokko dan Nederland, voelt Jeremie Frimpong zich veel meer verbonden met Nederland dan met Engeland. We hebben geluk, want Jeremie Frimpong wordt als een van de grootste talenten in de Bundesliga gezien.

Ook al spreekt Frimpong geen Nederlands, heeft hij wel in een interview aangegeven dat hij het meeste kan verstaan. Hij probeert ook veel meer Nederlands te oefenen. Jeremie frimpong heeft wel in een interview met de NOS aangegeven dat hij Nederlands met zijn zus is aan het leren. Zij spreekt wel nog Nederlands. 

Xavi Simons Groeide Op In Barcelona Maar Spreekt Wel Nederlands

Een van de andere grote talenten van de Nederlandse selectie die op de bank wordt gehouden is Xavi Simons. De speler die aanvoerder was in veel van de jeugdelftallen van Barcelona en ook opgroeide in die stad heeft een Nederlandse moeder en een Spaanse vader. Naast Xavi Simons is een speler van het Spaanse elftal ook half Nederlands en Half Spaans. Namelijk; Marco Asensio Willemsen. Hij voelde zich helaas dan weer te Spaans om voor Nederland uit te komen.

Frimpong verstaat wel voetbaltermen in het Nederlands

Het belangrijkste is in ieder geval dat hij de voetbaltermen in het Nederlands kent. Hopelijk zien we de rechtsback van Bayer Leverkusen zijn debuut maken in het oranje shirt. Want we kunnen wel wat vers bloed gebruiken in het Nederlands Elftal. Hoe dan ook we zijn in ieder geval door naar de volgende ronde.

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *