Wade Marketing Start Digital Nomad Programma

Toegang tot opleidingen voor het opstellen van een cv en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, evenals hulp bij het maken van een marketingportfolio.

Wade Marketing werkt samen met de deelnemers om hen te koppelen aan werkmogelijkheden die aansluiten bij hun vaardigheden en loopbaandoelen nadat ze zich hebben aangemeld voor het programma. De professionals van het Wade Marketing-team in marketingstrategie, branding, contentontwikkeling, social media, analytics en andere gebieden zullen de deelnemers tijdens het programma begeleiden.

Leden kunnen hun freelancercarrière een impuls geven of hun eerste telewerkaanbod krijgen met behulp van cv-coaching. Wade Marketing biedt ook toegang tot zijn netwerk van bijdragers en influencers binnen de reissector, evenals reisgereedschappen zoals een reiskalender, community events en bijeenkomsten, wekelijkse werkmogelijkheden, cv-beoordelingen, sollicitatietraining en wekelijkse werkkansen.

Bron: www.thinkremote.com

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *