Welke landen zijn open?

Welke Landen Zijn Open? 

Hoe kom je erachter welke landen open zijn voor toeristen? Ik vond deze handige tool!

Welke landen zijn open voor toeristen?

Welke landen zijn open voor toeristen? Het lijkt alweer eeuwen geleden, dat Covid-19 in ons leven kwam. Helaas zijn er nog steeds tot op de dag veel landen niet open zijn voor toeristen. Hoe kom je er nu achter of een land al open is voor toeristen? 

Welke vakantielanden zijn open? 

Gelukkig voor de meeste Nederlanders kunnen wij naar de meeste landen in Europa op vakantie gaan. Spanje, Portugal en Italië enz. zijn gewoon open voor ons. Je kan dus jouw stedentrip naar Barcelona of Madrid gewoon fijn plannen.  Er zijn helaas wel landen waar je goed onderzoek naar moet doen voordat je weet of ze open zijn. 

Hoe kom je erachter welke landen open zijn? 

Gelukkig heeft een fantastisch bedrijf genaamd SafetyWing een mooie map op hun website staan. Hiermee kan je perfect zien welke landen open voor toerisme zijn en welke landen niet! Dat scheelt jouw een hele hoop onderzoek! Dit is de link die jij kan gebruiken om te bekijken waar jij jouw volgende vakantie naartoe kan plannen;

Safetywing Tool

Wat als ik Covid krijg op vakantie? 

Gelukkig maakt SafetyWing niet alleen mooie kaarten op hun website. Ze hebben ook een fantastisch product ontwikkeld. Je kan met Safetywing je namelijk verzekeren in welk land dan ook. Zelfs tegen Covid! Dat kan al vanaf $42 per maand. Een echt koopje dus! Lees hier onze hele review over SafetyWing zodat je een goed beeld van het product krijgt. Het is een fantastisch product voor iemand die graag veel reist.

Nomadleven.nl maakt gebruik van affiliate links. Als je op een link klikt en een product koopt kan het zijn dat wij daar een kleine comissie op verdienen. We proberen altijd onze eerlijke mening over een product te geven. We promoten ook alleen merken waar we zelf achter staan.

Deel dit bericht
Aemilius Dost
Aemilius Dost

SEO Specialist, online ondernemer en digital nomad. Ik werk meer dan 5 jaar als freelance SEO specialist voor zowel grotere als kleinere websites. Van kleine hobby-websites tot startups met meerdere miljoenen in investeringen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen webdesign bureau in de Mexicaanse markt. Ik ben een full time digital nomad. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tech, marketing, en online ondernemen. Ik hou van reizen.

Articles: 108

Nieuwsbrief updates

Vul je emailadres in and schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *