Top 10 Reisspellen: Maak je volgende avontuur onvergetelijk!

Ben je klaar om op reis of op vakantie te gaan? Of je nu de wereld rond gaat reizen, een roadtrip gaat maken of gewoon van een zonvakantie gaat genieten, één ding is zeker: de juiste reisspellen kunnen je reiservaring naar een geheel nieuw niveau tillen! Met een mix van spanning, strategie en plezier, zorgen deze top 10 beste reisspellen ervoor dat geen enkel moment van je reis saai zal zijn.

Top 10

  1. Beverbende: Dit kaartspel is perfect voor onderweg. Met een mix van bluffen en strategie, houdt Beverbende je gegarandeerd urenlang geboeid.
  2. Qwixx: Deze dobbelspelklassieker is een must-have voor elke reis. En met de verschillende varianten van Qwixx, zoals Qwixx Mixx, blijft het spel fris en boeiend, keer op keer!
  3. Qwinto: Een ander fantastisch dobbelspel dat je brein aan het werk zet. Probeer strategisch te zijn en je scorekaart slim in te vullen om de overwinning te behalen.
  4. Puzzelwoordenboek: Zin in een uitdaging voor jou alleen? Pak een puzzelwoordenboek en ga aan de slag met sudoku’s of kruiswoordpuzzels. Het perfecte tijdverdrijf voor lange reizen.
  5. Clever: Dit dobbelspel draait helemaal om slimme zetten en strategie. Daag jezelf uit en zie hoeveel punten je kunt behalen terwijl je onderweg bent.
Top 10 reisspellen voor op reis, vergeet de dobbelstenen niet!

  1. Yahtzee: Een klassieker die nooit uit de mode raakt. Gooi de dobbelstenen en probeer verschillende combinaties te maken om de hoogste score te behalen.
  2. Keer op Keer: Geschikt voor het hele gezin, met zelfs een speciale kinderversie voor de kleintjes. Vul je scoreblad in en probeer zoveel mogelijk punten te verdienen!
  3. Kaarten: Of je nu gaat pesten, jokeren of een ander kaartspel speelt, kaarten zijn altijd een hit op reis. Makkelijk mee te nemen en eindeloos plezier.
  4. Nintendo Switch: Neem je games overal mee naartoe met de veelzijdige Nintendo Switch. Of je nu wilt racen, avonturen wilt beleven of uitdagende puzzels wilt oplossen, de Switch heeft een breed scala aan spellen voor alle leeftijden en interesses. De Nintendo Switch biedt eindeloos vermaak tijdens lange reizen of rustige avonden in je accommodatie.
  5. Dobbelen: Soms is simpelweg een paar dobbelstenen gooien genoeg om plezier te hebben. Voel je vrij om je eigen spelregels te bedenken.
Dobbelen tip!
Maak 12 vakjes van 1 tot en met 12. Gebruik 6 dobbelstenen, je kunt niet van alle getallen combinaties maken. Gooi de dobbelstenen, kies een getal waar je voor speelt, leg deze opzij en gooi opnieuw. 
Zit het getal er nog een keer bij? Leg deze dan bij het andere getal en gooi de overgebleven dobbelstenen opnieuw. Zit het getal wat je de eerste worp hebt gekozen er niet meer bij? Dan is beurt voorbij en turf je het aantal keer het gegooide bedrag op je papiertje aan. 
Heb je met alle dobbelstenen het getal wat je gekozen hebt? Dan mag je alle dobbelstenen opnieuw gooien.
Wie het eerste alle getallen 10 keer heeft gegooid, wint het spel.
Reizen

Ga op reis met leukste spellen en vermaak je onderweg

Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, deze reisspellen zorgen voor urenlang plezier en vermaak. Vergeet daarom zeker niet om je puzzelwoordenboek en je favoriete spellen in te pakken voordat je op reis of vakantie gaat. Ga op pad, maak herinneringen en geniet van elk moment, gewapend met de leukste spellen voor onderweg!

Wil jij je favoriete reisspellen delen?

Heb je nog andere favoriete reisspellen die je graag zou willen delen? Laat hieronder een opmerking achter en help medereizigers om hun avonturen nog leuker te maken!