Over mij

Mijn ultieme droom is het worden van een Digital Nomad

Mijn naam is Simone en ik ben 32 jaar oud. Samen met mijn lieve kat Lucky woon ik in Meppel. Ik heb al heel wat avonturen beleefd, zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke leven.

Als reisleidster voor TUI heb ik vele groepen reizigers langs de kusten van Griekenland geleid, heb ik de eeuwenoude historie van Egypte verkend en heb ik genoten van de zonovergoten stranden van Spanje.

Hoewel ik nu mijn dagen doorbreng op de financiƫle administratie, blijft mijn hart verlangen naar nieuwe bestemmingen en onvergetelijke ervaringen.
Mijn ultieme droom? Een digital nomad worden, zodat ik mijn passie voor reizen kan combineren met mijn werk en zo de wereld kan verkennen terwijl ik mijn brood verdien.

Ook ben ik aan het onderzoeken hoe ik op een snelle en makkelijke manier FIRE (Financial Independence Retire Early) kan worden, zodat ik de vrijheid heb om mijn dromen na te jagen zonder me zorgen te hoeven maken over mijn inkomen.

Maar mijn reis gaat niet alleen over het ontdekken van nieuwe plekken op de kaart. Het gaat ook over het ontdekken van mezelf, het najagen van mijn passies en het delen van mijn avonturen met anderen. Ik geloof dat het leven draait om het koesteren van momenten, het omarmen van uitdagingen en het creƫren van herinneringen die een leven lang meegaan.

Ik wil jullie graag meenemen op mijn avontuur. Laten we samen het leven vieren en de wereld verkennen!